Vztah mezinárodního práva a vnitrostátní legislativní struktury platné na území ČR a jeho vliv na suverenitu státu a svobodu občanů - Pařík, Adam; Kuba, Jaroslav; Lechner, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2019)
Diplomová práce pojednává o vlivu mezinárodních smluv na vnitrostátní právoa tím na suverenitu státu a svobodu občanů. Po představení pramenů v rámci materiálovéstudie jsou v teoretické části vysvětleny klíčové pojmy, základní historické souvislosti anázory expertů, které jsou nezbytné pro provedení rozboru. Ten hodnotí sledovaný vztahv různých obdobích včetně prognózy, jakým směrem se bude koncept EU v budoucnuubírat. V závěru práce je ověřena platnost položené hypotézy a související výstupy.
Vedoucí práce: Jaroslav Kuba
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses