Hodnocení výkonnosti kolektivního investování - Talašová, Monika (2019)
Cílem práce je analýza výkonnosti fondů kolektivního investování na příkladu podílových fondů Conseq Invest. Teoretická část práce se věnuje problematice kolektivního investování včetně nejčastějších ukazatelů pro hodnocení výkonnosti, v další části jsou pak navzájem porovnány fondy Conseq Invest.