Hodnocení výkonnosti kolektivního investování - Talašová, Monika; Staňková, Anna, 1951-; Poulová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Cílem práce je analýza výkonnosti fondů kolektivního investování na příkladu podílových fondů Conseq Invest. Teoretická část práce se věnuje problematice kolektivního investování včetně nejčastějších ukazatelů pro hodnocení výkonnosti, v další části jsou pak navzájem porovnány fondy Conseq Invest.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses