Akceptace platebních karet - Konečný, Marek; Stádník, Bohumil; Kučerová, Adéla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Cílem diplomové práce je analyzovat historický vývoj bankovních kartových asociací Visa a Mastercard, provést ucelený popis platebních systémů těchto asociací, charakterizovat jednotlivé platformy, na kterých lze platební karty akceptovat. Cílem práce je také provést analýzu ekonomických časových řad z oblasti akceptace platebních karet s využitím dekompozičního přístupu a Box-Jenkinsovy metodologie.
Vedoucí práce: Bohumil Stádník
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses