Přeprava a skladování nebezpečných látek ve firmě Denios s. r. o. - Křížová, Renata (2019)
Cílem diplomové práce je přiblížit čtenáři problematiku přepravy a skladování nebezpečných látek. Teoretická část diplomové práce si klade za cíl analyzovat legislativu v obou výše zmíněných oblastech. Zejména se jedná o mezinárodní dohody o přepravě nebezpečných věcí nebo Globálně harmonizovaný systém klasifikace a označování chemických látek (GHS). V oblasti skladování, na níž navazuje praktická část, jde zejména o nařízení REACH a CLP. Praktická část diplomové práce bude sestavována ve spolupráci se společností Denios s.r.o., která na území Evropy a USA působí již více než 25 let v oblasti práce s nebezpečnými látkami. Jejím cílem je seznámit čtenáře s touto firmou, s jejím produktovým portfoliem. Cílem této části je zhodnocení konkurenceschopnosti firmy na našem trhu a nalezení nových potenciálních zákazníků.