Podnikatelský plán Irského pubu - Rogozin, Mikhail (2018)
Diplomová práce se věnuje zpracování podnikatelského plánu pro tradiční irský pub v Praze. Diplomová práce se skládá ze dvou častí. Obsahem teoretické části je definování a popis základních pojmů a principů tykajících se podnikatelského plánu a jeho struktury. Dále následuje praktická část, jejíž obsahem je samotný podnikatelský plán nápadu Irského pubu v Praze, včetně podrobného popisu koncepce nápadu, produktu, marketingové stránky, finančního plánu a analýzy možných rizik. Součástí praktické části je provedení výzkumu trhu potenciálních zákazníků za účelem ověření existence zájmů o budoucí podnik. Cílem této diplomové práce je vyhodnocení realizovatelnosti popsaného projektu na českém trhu.