Podnikatelský plán Irského pubu - Rogozin, Mikhail; Müllerová, Jana; Habrmanová, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Diplomová práce se věnuje zpracování podnikatelského plánu pro tradiční irský pub v Praze. Diplomová práce se skládá ze dvou častí. Obsahem teoretické části je definování a popis základních pojmů a principů tykajících se podnikatelského plánu a jeho struktury. Dále následuje praktická část, jejíž obsahem je samotný podnikatelský plán nápadu Irského pubu v Praze, včetně podrobného popisu koncepce nápadu, produktu, marketingové stránky, finančního plánu a analýzy možných rizik. Součástí praktické části je provedení výzkumu trhu potenciálních zákazníků za účelem ověření existence zájmů o budoucí podnik. Cílem této diplomové práce je vyhodnocení realizovatelnosti popsaného projektu na českém trhu.
Vedoucí práce: Jana Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses