Selekce nejvýkonnějších akcií vybraného odvětví na americkm akciovém trhu - Vrabčák, Jan; Veselá, Jitka; Pastiranová, Oľga; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
V této práci je kladen důraz na aplikování ověřené teorie fundamentální akciové analýzy v praxi. Čtenář je v průběhu proveden celým postupem předcházejícím konečnému rozhodnutí o koupi akcie. Stanoveným cílem je tedy názorně popsat a zároveň provést čtenáře celým procesem selekce potenciálně nejvýkonnějších akcií od tvorby podkladů, přes zpracování analýz i výpočtů, až po odhalení potenciální ziskové příležitosti a finální investiční rozhodnutí. V práci jsou od sebe zcela odděleny části zpracované teorie a praktického využití, přičemž se obě dále dělí na jednotlivé kapitoly osvětlující ucelené tematické celky jakožto části fundamentální akciové analýzy.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses