Ocenění podniku FRIGOLOG s.r.o. - Ciprys, Dušan (2019)
Cílem této diplomové práce je ocenění společnosti FRIGOLOG s.r.o. k 31. 12. 2017. Práce je strukturovaná do devíti částí, mezi které patří úvod diplomové práce, teoretický úvod, představení společnosti, finanční analýza, strategická analýza, generátory hodnoty, finanční plán, ocenění společnosti a závěr. K ocenění byla využita metoda DCF entity a metoda tržního srovnání.