Ocenění podniku FRIGOLOG s.r.o. - Ciprys, Dušan; Šmídová, Radana, 1977-; Nistorenco, Taisia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Cílem této diplomové práce je ocenění společnosti FRIGOLOG s.r.o. k 31. 12. 2017. Práce je strukturovaná do devíti částí, mezi které patří úvod diplomové práce, teoretický úvod, představení společnosti, finanční analýza, strategická analýza, generátory hodnoty, finanční plán, ocenění společnosti a závěr. K ocenění byla využita metoda DCF entity a metoda tržního srovnání.
Vedoucí práce: Radana Šmídová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses