Self-management u pedagogických pracovníků - Vrbová, Nikola; Pauknerová, Daniela, 1970-; Franková, Emilie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Cílem diplomové práce je analýza self-managementu u pedagogických pracovníků. Praktická část je sestavena a aplikována v souladu s teoretickými podklady problematiky. Na základě stanovených hypotéz, dotazníkového šetření, regresní analýzy a využití dat z vlastního, dříve provedeného výzkumu psychické zátěže pedagogů na Anglo-německé obchodní akademii, a.s., byla nalezena spojitost mezi jednotlivými složkami self-managementu a závislost mezi self-managementem a stress-managementem. Jednotlivé vztahy byly potvrzeny v individuálním pojetí self-managementu i v souvislosti s pedagogickými pracovníky.
Vedoucí práce: Daniela Pauknerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses