Akciové investování na českém trhu za využití fundamentální analýzy - Hubáček, Tomáš (2018)
V této diplomové práci se autor zajímá o fundamentální analýzu, kterou využije při nákupu akcií na českém trhu. První část práce je zaměřena na specifika akciových společností a akciového trhu v České republice. Druhá kapitola je věnována samotné fundamentální analýze. Zkoumá prvky fundamentální analýzy globální, odvětvové a v závěru i podnikové. V praktické části autor analyzuje pět akciových titulů a porovnává s aktuální cenou na trhu.