Akciové investování na českém trhu za využití fundamentální analýzy - Hubáček, Tomáš; Musílek, Petr, 1965-; Fleischmann, Luboš, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
V této diplomové práci se autor zajímá o fundamentální analýzu, kterou využije při nákupu akcií na českém trhu. První část práce je zaměřena na specifika akciových společností a akciového trhu v České republice. Druhá kapitola je věnována samotné fundamentální analýze. Zkoumá prvky fundamentální analýzy globální, odvětvové a v závěru i podnikové. V praktické části autor analyzuje pět akciových titulů a porovnává s aktuální cenou na trhu.
Vedoucí práce: Petr Musílek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses