Multisenzorický marketing a branding - Matoušek, Petr (2018)
Diplomová práce se zabývá konceptem multisenzorického marketingu a brandingu, jehož podstatou je ovlivnit spotřebitelské chování skrze stimulaci co nejvíce lidských smyslů. Práce má za cíl popsat, jakým způsobem je s tímto konceptem pracováno, zmapovat výsledky realizovaných empirických studií pracujících s tímto konceptem a vytvořit systematický přehled o dosavadním výzkumu multisenzorického marketingu a brandingu. Empirické studie byly vyhledány prostřednictvím dostupných zdrojů Vysoké školy ekonomické v Praze. Následně byly metodou systematické rešerše (systematic review) analyzovány a byla interpretována hlavní zjištění týkající se cílů výzkumů, jejich metodologie a dosažených výsledků.