Multisenzorický marketing a branding - Matoušek, Petr; Šimůnek, Michal, 1976-; Kincl, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2018)
Diplomová práce se zabývá konceptem multisenzorického marketingu a brandingu, jehož podstatou je ovlivnit spotřebitelské chování skrze stimulaci co nejvíce lidských smyslů. Práce má za cíl popsat, jakým způsobem je s tímto konceptem pracováno, zmapovat výsledky realizovaných empirických studií pracujících s tímto konceptem a vytvořit systematický přehled o dosavadním výzkumu multisenzorického marketingu a brandingu. Empirické studie byly vyhledány prostřednictvím dostupných zdrojů Vysoké školy ekonomické v Praze. Následně byly metodou systematické rešerše (systematic review) analyzovány a byla interpretována hlavní zjištění týkající se cílů výzkumů, jejich metodologie a dosažených výsledků.
Vedoucí práce: Michal Šimůnek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2019
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2019
Keywords: spotřebitelské chování; smyslové vnímání; emoce; marketing; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; consumer behavior; senses and sensation; emotions; marketing; master's theses