Specifika řízení uměleckých projektů - Taberyová, Terezie (2018)
Diplomová práce zjišťuje, zda jsou specifika uměleckých projektů příčinou nízkého uplatnění projektového řízení při realizaci uměleckých projektů.Na základě provedeného výzkumu ve formě dotazování osob odpovědných za řízení projektů hudebních festivalů vážné hudby práce navrhuje uplatnění projektového řízení v oblasti festivalů klasické hudby a dokazuje, že specifika uměleckých projektů jsou skutečně důvodem nízkého uplatnění projektového řízení při jejich realizaci.