Specifika řízení uměleckých projektů - Taberyová, Terezie; Hrůzová, Helena, 1954-; Štilec, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Diplomová práce zjišťuje, zda jsou specifika uměleckých projektů příčinou nízkého uplatnění projektového řízení při realizaci uměleckých projektů.Na základě provedeného výzkumu ve formě dotazování osob odpovědných za řízení projektů hudebních festivalů vážné hudby práce navrhuje uplatnění projektového řízení v oblasti festivalů klasické hudby a dokazuje, že specifika uměleckých projektů jsou skutečně důvodem nízkého uplatnění projektového řízení při jejich realizaci.
Vedoucí práce: Helena Hrůzová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses