Podnikatelský plán na velkovýrobu obuvi - Navrátilová, Nela; Malý, Milan, 1936-; Dědina, Jiří, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Vytvoření podnikatelského plánu na výrobu obuvi byla věnována tato diplomová práce. Práce má dvě části. První část se zabývá aspekty podnikatelského plánu, jaký má plán strukturu a co by v něm nemělo být opomíjeno. Důležitý aspekt představovaly především strategická analýza, marketingová strategie a finanční plán. Druhá část práce se věnuje již konkrétnímu podnikatelskému plánu na výrobu bot, ve kterém jsou uvedeny informace o podnikatelském záměru. Je zde zobrazen vývoj na americkém trhu a také konkrétněji rozepsaná marketingová a obchodní strategie. Závěr této části tvoří finanční plán, díky kterému mohl být záměr posouzen a vyhodnocena realizovatelnost podnikatelského záměru.
Vedoucí práce: Milan Malý
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses