Aplikace lean managementu ve vybrané firmě - Diamant, Patrik (2018)
Cílem této práce je zlepšit výrobní proces ve vybrané společnosti za pomocí metod lean managementu, zejména metodě DMAIC. Práce je rozdělena na dvě části - teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou popsány prvky štíhlého podniku a následně několik metod lean managementu. V praktické části je poté zjednodušen výrobní proces na základě metody DMAIC.