Aplikace lean managementu ve vybrané firmě - Diamant, Patrik; Plášková, Alena, 1949-; Martínez, Felipe; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Cílem této práce je zlepšit výrobní proces ve vybrané společnosti za pomocí metod lean managementu, zejména metodě DMAIC. Práce je rozdělena na dvě části - teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou popsány prvky štíhlého podniku a následně několik metod lean managementu. V praktické části je poté zjednodušen výrobní proces na základě metody DMAIC.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses