Systém hodnocení dodavatelů ve vybrané společnosti - Bílek, Jaroslav; Plášková, Alena, 1949-; Petřík, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Tato diplomová práce navrhuje koncept hodnocení dodavatelů společnosti Alliance Healthcare, s.r.o. V první části práce jsou shrnuty základní teoretické přístupy k hodnocení dodavatelů materiálu a zboží. Na základě těchto přístupů je v druhé části práce navržena komplexní metodika hodnocení dodavatelů přizpůsobená požadavkům farmaceutické distribuční společnosti Alliance Healthcare, s.r.o. Navržená metoda je vystavěna na přístupu váženého bodového hodnocení. Práce popisuje, která kritéria byla pro hodnocení dodavatelů zmíněné společnosti zvolena, důvod této volby a způsoby, jakými byly analyzovány získané údaje o dodavatelích. Závěr práce předkládá výsledky hodnocení z nově navržené metodiky, výčet jejích nedostatků a návrhů řešení.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses