Implementace systému managementu kvality dle normy ISO 9001 ve vybraném podniku. - Procházka, Matěj (2018)
Práce se zabývá pojmem kvalita, jejím řízením a systémy pro její řízení. Hlavním tématem je norma ISO 9001 z roku 2015 obsahující požadavky na implementaci a udržování systému managementu kvality. Práce nejprve analyzuje požadavky normy a následně vyhodnocuje jejich plnění ve vybraném podniku. Kromě toho jsou sestavena doporučení a následně návrhy, které by podniku pomohly naplnit některé z požadavků této normy.