Implementace systému managementu kvality dle normy ISO 9001 ve vybraném podniku. - Procházka, Matěj; Plášková, Alena, 1949-; Spurný, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Práce se zabývá pojmem kvalita, jejím řízením a systémy pro její řízení. Hlavním tématem je norma ISO 9001 z roku 2015 obsahující požadavky na implementaci a udržování systému managementu kvality. Práce nejprve analyzuje požadavky normy a následně vyhodnocuje jejich plnění ve vybraném podniku. Kromě toho jsou sestavena doporučení a následně návrhy, které by podniku pomohly naplnit některé z požadavků této normy.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses