Oceňování zásob dle ČÚP, IFRS a US GAAP - Bártová, Lucie; Zelenková, Marie, 1973-; Zelenka, Vladimír, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Diplomová práce pojednává o jednotlivých přístupech k oceňování zásob definovaných českými účetními předpisy, Mezinárodními standardy účetního výkaznictví a americkými účetními standardy GAAP. Hlavním cílem práce je identifikace hlavních rozdílů v oceňovacích principech a zhodnocení jejich dopadu na účetní výkazy sestavené dle jdnotlivých standardů.
Vedoucí práce: Marie Zelenková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses