Optimalizace konsignačních skladů v distribuci zdravotnického materiálu - Škoda, Ondřej; Jirsák, Petr; Vinš, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Diplomová práce se zaměřuje na problematiku správy konsignačních skladů ve specifickém oboru distribuce zdravotnického materiálu. Cílem práce je navrhnout řešení stávající neuspokojivé situace ve správě konsignačních skladů vybrané společnosti. Na základě podrobné analýzy jsou determinovány problémové okruhy. Jedná se o problematiku hlášení spotřeby z konsignačního skladu, optimalizaci zásob, expirace a proces inventur. Tyto procesy způsobují nadměrné náklady a jsou vhodné pro revizi. Data z analýzy se stala podkladem pro tři varianty řešení, která jsou v práci podrobně popsána a porovnána z několika základních hledisek. Jedna z variant je reálně ve vybrané společnosti ve vývoji a její implementace je očekávána během začátku roku 2019.
Vedoucí práce: Petr Jirsák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses