Dovoz tuňákových výrobků z Latinské Ameriky - Jančálek, Martin; Novák, Radek, 1960-; Jakubčík, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Diplomová práce se bude zabývat dovozem tuňákových výrobků z Latinské Ameriky a komplexním pohledem na obchodní činnost s komoditou, jejíž přímý dovoz do České republiky realizuje jen několik málo firem. Důvodem malého počtu firem v tomto odvětví je logistická a finanční náročnost. Zejména první zmíněné úskalí je to, co spoustu firem limituje. Diplomová práce se zaměří nejen na komplexní obchodní proces s tuňákovými výrobky, ale také porovná možné alternativy přepravy s ohledem na nákladovou a časovou efektivnost a navrhne nejvýhodnější řešení pro potřeby konkrétního podniku.
Vedoucí práce: Radek Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses