Ocenění průmyslově využívané nemovitosti - teorie a praxe - Valková, Veronika; Brabenec, Tomáš; Turczer, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Diplomová práce se zabývá oceněním průmyslově využívané nemovitosti z teoretického i praktického hlediska. První část je věnována teorii oceňování nemovitostí. Druhá část se zabývá analýzou trhu průmyslově využívaných nemovitostí na území České republiky a v Jindřichově Hradci, místě lokality nemovitosti. Třetí část práce má dvě části, první část je věnována ocenění průmyslově využívané nemovitosti, pomocí výnosové a porovnávací metody. Druhá část je zaměřena na další rozvoj nemovitosti dle zjištěného podnikatelského záměru. Cílem diplomové práce je odhad tržních hodnot vybrané průmyslové nemovitosti, v Jindřichově Hradci, pro současného majitele i nového investora a na základě analýzy zjištěných údajů určit výhodnost dalšího rozvoje nemovitosti.
Vedoucí práce: Tomáš Brabenec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses