Liberalizace železniční dopravy a srovnání služeb jednotlivých železničních dopravců v letech 2011-2018 - Pavlica, Tomáš; Vostrovská, Zdenka, 1956-; Maule, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2018)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit dopady liberalizace železniční dopravy v České republice. Z počátku práce definuje konkurenci a liberalizační proces na teoretické úrovni. Praktická část práce přináší srovnání železničních dopravců působících na trase Praha-Ostrava. Dále má práce za cíl zhodnocení doplňkových služeb, které dopravci poskytují v dálkové dopravě v roce 2018. Zhodnocení služeb je provedeno těmito kritérií: služby zahrnuté v ceně jízdného, dostupnost bezdrátového připojení, občerstvení během jízdy, cestování pro vozíčkáře a porovnání aplikací dopravců.
Vedoucí práce: Zdenka Vostrovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses