Finanční analýza firmy Koh-i-noor, a.s. - Klímová, Anna; Holečková, Jaroslava; Staňková, Anna, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Bakalářská práce je zpracována na téma „Finanční analýza firmy KOH-I-NOOR a. s.“ za účetní období 2012-2016. Práce je rozdělena do dvou částí, z nichž první část je zaměřena na metodickou stránku finanční analýzy a charakterizuje účel finanční analýzy a její zdroje informací, nástroje a metody.Druhá část práce obsahuje základní informace o firmě KOH-I-NOOR a. s. a aplikuje teoretické poznatky na vybranou společnost.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses