Komunikační strategie neziskové organizace HELPPES - Andrlová, Kateřina (2019)
Diplomová práce se věnuje komunikační strategii obecně prospěšné společnosti Helppes a jejím cílem je zhodnocení této strategie. V teoretické části se zabývá neziskovými organizacemi a marketingem neziskových organizací. Samotná podkapitola je věnována marketingovému mixu jako stěžejní problematice této práce. V závěru teoretické části je popsána analýza SWOT. Praktická část práce se potom zaměřuje na samotnou neziskovou organizaci Helppes, především na popsání jejího marketingového mixu a propagaci. Jsou zde uvedeny výsledky dotazníkového šetření. Na konci praktické části jsou potom mnou navržená doporučení, která vycházejí z teoretických poznatků, výsledků dotazníkového šetření a analýzy SWOT.