Ocenění společnosti RAVAK a.s. - Mudroch, Matěj; Krabec, Tomáš, 1981-; Chaloupka, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Cílem diplomové práce je stanovení tržní hodnoty 100 % podílu ve společnosti RAVAK a.s. Nejprve je oceňovaná společnost představena, poté je provedena finanční a strategická analýza, jejichž výsledkem je zhodnocení předpokladu o nepřetržité existenci podniku. Obsahem další části je analýza a prognóza generátorů hodnoty, na kterou navazuje sestavení finančního plánu. Společnost je následně oceněna pomocí výnosové metody a jako doplňková je aplikována metoda tržního porovnání.
Vedoucí práce: Tomáš Krabec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses