Dopravní obslužnost Londýna - Vlachová, Veronika; Mervart, Michal, 1977-; Štefcová, Marcela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Cílem této bakalářské práce je analýza dopravní obslužnosti Londýna. Práce popisuje nynější stav a některé naplánované změny a současně podává přehled o těch změnách, které se podílely na současném stavu dopravy v Londýně. Práce je rozdělena na dvě hlavní části. Teoretická část je věnována základním pojmům z oblasti městské hromadné dopravy a příměstské dopravy. Dále je zaměřena především na kolejovou dopravu, protože kolejová doprava je páteří veřejné dopravy právě v Londýně a jeho okolí. Praktická část je věnována dopravní politice ve Spojeném království, dále práce informuje o integrovaném dopravním systému, o jízdních dokladech a dopravních strategií města. Poté blíže specifikuji dopravní prostředky městské hromadné dopravy a dopravy příměstské, cyklistickou dopravu a taxislužbu.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses