Analýza systému zpracování komunálního odpadu v konkrétním městě - Fiala, Jan (2019)
Bakalářská práce pojednává o analýze systému zpracování komunálního odpadu v určitém městě, konkrétně v Sedlčanech. Cílem bakalářské práce je zanalyzovat systém zpracování komunálního odpadu. Kromě komunálního odpadu se bakalářská práce zabývá také tříděným odpadem. Dalším cílem je zanalyzovat působnost svozové firmy, která v oblasti Sedlčanska působí, a to jsou Sedlčanské technické služby, s. r. o. Dalším cílem je stanovit nové optimální svozové trasy pro svozovou firmu a porovnat je s těmi aktuálně využívanými. Nové svozové trasy jsou zpracovány prostřednictvím metody obchodního cestujícího. Výstupem práce je navržení svozové společnosti používání nově vygenerovaných tras a vzdělání čtenářů v dané problematice.