Analýza systému zpracování komunálního odpadu v konkrétním městě - Fiala, Jan; Černá, Anna, 1954-; Váchová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2019)
Bakalářská práce pojednává o analýze systému zpracování komunálního odpadu v určitém městě, konkrétně v Sedlčanech. Cílem bakalářské práce je zanalyzovat systém zpracování komunálního odpadu. Kromě komunálního odpadu se bakalářská práce zabývá také tříděným odpadem. Dalším cílem je zanalyzovat působnost svozové firmy, která v oblasti Sedlčanska působí, a to jsou Sedlčanské technické služby, s. r. o. Dalším cílem je stanovit nové optimální svozové trasy pro svozovou firmu a porovnat je s těmi aktuálně využívanými. Nové svozové trasy jsou zpracovány prostřednictvím metody obchodního cestujícího. Výstupem práce je navržení svozové společnosti používání nově vygenerovaných tras a vzdělání čtenářů v dané problematice.
Vedoucí práce: Anna Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2019
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2019
Keywords: komunální odpad; odpadové hospodářství; nebezpečný odpad; městská správa; biologicky rozložitelný odpad; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; urban waste; waste management; hazardous waste; municipal government; biodegradable waste; bachelor's theses