Fenomén non-compliance pacienta v rehabilitačním centru - Hanzalová, Jana (2019)
Diplomová práce se zabývá problematikou non-compliance pacientů v rehabilitačním centru. Cílem této práce je analýza fenoménu non-compliance pacienta v rehabilitačním centru v Jindřichově Hradci pomocí dotazníkového šetření. Teoretická část se věnuje problematice non-compliance, kde jsou vysvětleny všechny potřebné pojmy, dále pak epidemiologickým datům, rehabilitaci a fyzioterapii. Následuje praktická část, kde výsledkem je vyhodnocení dotazníkového šetření a testování hypotéz.