Fenomén non-compliance pacienta v rehabilitačním centru - Hanzalová, Jana; Lešetický, Ondřej; Bednářová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2019)
Diplomová práce se zabývá problematikou non-compliance pacientů v rehabilitačním centru. Cílem této práce je analýza fenoménu non-compliance pacienta v rehabilitačním centru v Jindřichově Hradci pomocí dotazníkového šetření. Teoretická část se věnuje problematice non-compliance, kde jsou vysvětleny všechny potřebné pojmy, dále pak epidemiologickým datům, rehabilitaci a fyzioterapii. Následuje praktická část, kde výsledkem je vyhodnocení dotazníkového šetření a testování hypotéz.
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2019
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2019
Keywords: léčebná rehabilitace; fyzioterapie; pacienti; spolupráce pacienta; lékař a pacient; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; therapeutic rehabilitation; physiotherapy; patients; patient compliance; physician and patient; master's theses