Srovnávací analýza nástrojů pro řízení sociálních sítí - Tománková, Monika (2019)
Sociální sítě dnes nabízí marketérům mocný nástroj, jak osobněji a efektivněji řídit vztah se zákazníky a v dnešní době stále vzrůstajícího trendu sociálních sítí je téměř už nedílnou součástí marketingových strategií. Aby se ovšem zachoval co největší dosah nově přidávaných příspěvků, je důležité nejen přidávat zajímavý obsah, který vyvolává reakce uživatelů, ale i přidávat příspěvky pravidelně a ve správný čas. Takového řízení aktivity na sociálních sítích může být poměrně náročné, zvláště pak, pokud má firma hned několik účtů na různých sociálních sítích.Ve své diplomové práci se zabývám problematikou řízení obsahu na sociálních sítích, přičemž hlavním cílem této práce je vybrat vhodný nástroj, který bude nejvíce vyhovovat potřebám firmy Angry Beards. Dále v práci popisuji konkrétní použití vybraného nástroje a v závěru je uvedeno vyhodnocení přínosů a efektivity využití nástroje.