Dohoda o íránském jaderném programu - Procházka, Matěj (2019)
Tématem práce je Dohoda o íránském jaderném programu. Práce zkoumá,jak ji ve svých vyjadřeních předkládal Donald Trump jako prezidentský kandidát a jako prezident. Cílem této práce je zjistit, jaký je rozdíl mezi vyjádřeními Donalda Trumpa jako prezidentského kandidáta a Donalda Trumpa jako prezidenta. Práce tak činí prostřednictvím tematické a kvantitativní analýzy v rámci tří vybraných témat, o kterých se Donald Trump vyjadřoval nejčastěji. Práce dále zkoumá strukturu vyjádření, četnost a jejich celkové vyznění.