Dohoda o íránském jaderném programu - Procházka, Matěj; Trávníčková, Zuzana, 1977-; Dubský, Zbyněk, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Tématem práce je Dohoda o íránském jaderném programu. Práce zkoumá,jak ji ve svých vyjadřeních předkládal Donald Trump jako prezidentský kandidát a jako prezident. Cílem této práce je zjistit, jaký je rozdíl mezi vyjádřeními Donalda Trumpa jako prezidentského kandidáta a Donalda Trumpa jako prezidenta. Práce tak činí prostřednictvím tematické a kvantitativní analýzy v rámci tří vybraných témat, o kterých se Donald Trump vyjadřoval nejčastěji. Práce dále zkoumá strukturu vyjádření, četnost a jejich celkové vyznění.
Vedoucí práce: Zuzana Trávníčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses