Nasazení cloud technologií na středních školách - Nechayeva, Mariya; Kubálková, Markéta, 1970-; Kubálek, Tomáš, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Tato bakalářská práce je zaměřena na využití cloud technologií na středních školách. Je strukturována do dvou kapitol. V první kapitole jsou popsané teoretické aspekty cloud technologií obecně: pojem cloud technologie a jeho základní charakteristiky, jak se dělí, výhody a nevýhody využití. Také čtenáři poskytuje přehled o největších poskytovatelích cloud služeb, jejich cenové politice, nabídkách, sférách působení a postavení na trhu. Druhá část bakalářské práce se zabývá způsobem využití cloud technologie v praxi a jejím přínosem při využití ve školách. V kapitole je také popsána moderní generace žáků, generace Z, a státní podpora digitálního vzdělávání. Na konci se čtenář seznámí s případovou studií, která obsahuje popis a krátkou analýzu konkrétního využití cloud služeb v středních školách.
Vedoucí práce: Markéta Kubálková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses