Proces realizace mistrovství světa v ledním hokeji v kontextu event managementu - Sabová, Gabriela; Herget, Jan; Dočekal, DAvid; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Hlavním cílem této diplomové práce je zanalyzovat proces realizace mistrovství světa v ledním hokeji od úplného začátku až po skončení události. Teoretická část se zabývá pojmem event management, neboť právě díky němu se organizují a realizují akce. Dále jsou charakterizováni samotní aktéři, Mezinárodní hokejová federace a Český svaz ledního hokeje, bez kterých by se šampionát vůbec nekonal. Praktická část se věnuje dílčím etapám procesu realizace skrze její stanovené cíle, časový harmonogram, spolupráce, hostitelská místa, event marketing a finanční stránku projektu. Součástí práce je také kapitola věnována zhodnocení mistrovství světa,a to z pohledu ekonomického, společenského, sportovního a marketingového. Závěrečná část obsahuje zevrubný manuál, který by měl pomoc potenciálním pořadatelům k úspěšné realizaci malých i velkých sportovní akce.
Vedoucí práce: Jan Herget
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses