Spotřebitelské chování zákazníků tří vybraných kamenných obchodů se second-hand oblečením - Šímová, Klára; Šimůnek, Michal, 1976-; Kincl, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2019)
Cílem diplomové práce je analýza spotřebitelského chování zákazníků tří kamenných second hand obchodů v České republice. Jedná se o rozdílné obchody působící na Táborsku v Jihočeském kraji. Prvním obchodem je Hrabárna v Soběslavi, druhým výběrový second-hand Bellitex v Plané nad Lužnicí a posledním Putovní second-hand Marwil v Táboře. Výzkum je zaměřen na zjištění motivů nákupu zákazníků v těchto vybraných second hand obchodech. Výsledkem je nalezení společných a rozdílných charakteristik spotřebitelského chování zákazníků jednotlivých prodejen v komparaci s výzkumem Quioty a Rouxe provedeném v západním světě a Americe.
Vedoucí práce: Michal Šimůnek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2019
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2019
Keywords: odívání; spotřebitelské chování; obchod s oděvy; módní průmysl; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; clothing; consumer behavior; clothes trade; fashion industry; master's theses