Analýza kontaktních bodů mezi cílovou skupinou „generace Z“ a vybranou značkou luxusní kosmetiky - Myslivečková, Petra; Olšanová, Květa; Dénes Tomanová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Diplomová práce se zabývá problematikou marketingové komunikace v prostředí vysoce konkurenčního trhu prémiové kosmetiky z pohledu zákaznické cesty specifického segmentu spotřebitelů generace Z. Cílem práce je zmapovat současné a potenciální kontaktní body značky Estée Lauder s cílovou skupinou z generace Z. Teoretická část nejprve vymezuje pojem integrované marketingové komunikace, následně specifikuje koncept zákaznické cesty a kontaktních bodů, a věnuje se mezigenerační spotřebitelské komparaci. V praktické části je pak charakterizován trh prémiové kosmetiky, jsou vyhodnoceny jednotlivé trendy v tomto odvětví a následně představena značka Estée Lauder. Na základě výsledků kvalitativního výzkumu jsou v závěru práce identifikovány klíčové kontaktní body a vyvozena konkrétní doporučení pro značku Estée Lauder.
Vedoucí práce: Květa Olšanová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses