Výhodnost modelu vícerychlostní Evropy z hlediska zájmů České republiky - Ščotková, Aneta; Bič, Josef; Procházková Iliniţchi, Cristina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Diplomová práce se zabývá možným vývojem Evropské unie směrem k podobě takzvané vícerychlostní Evropy a výhodností tohoto modelu pro Českou republiku. Na tuto problematiku nahlíží optikou zájmů České republiky deklarovaných ve strategických vládních dokumentech. Snaží se nalézt odpovědi na to, zda by ČR měla podpořit přechod EU k modelu vícerychlostní Evropy a v jakých oblastech by se v takovém případě měla či neměla účastnit hlubší integrace.
Vedoucí práce: Josef Bič
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses