Srovnání hospodářských politik George Bushe a Baracka Obamy - Havelka, Tomáš (2019)
Diplomová práce se zabývá srovnáním hospodářských politik George W. Bushe a Baracka Obamy. K přesnější komparaci diplomová práce obsahuje zhodnocení přijatých opatření a jejich dopad na vývoj americké ekonomiky s ohledem na odlišný kontext světové i domácí ekonomiky, který velmi ovlivnil utváření jednotlivých politik.