Srovnání hospodářských politik George Bushe a Baracka Obamy - Havelka, Tomáš; Jiránková, Martina, 1967-; Neumann, Pavel, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Diplomová práce se zabývá srovnáním hospodářských politik George W. Bushe a Baracka Obamy. K přesnější komparaci diplomová práce obsahuje zhodnocení přijatých opatření a jejich dopad na vývoj americké ekonomiky s ohledem na odlišný kontext světové i domácí ekonomiky, který velmi ovlivnil utváření jednotlivých politik.
Vedoucí práce: Martina Jiránková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses