Finanční krize a jejich souvislosti s globalizací - Ledecká, Anna; Neumann, Pavel, 1956-; Havelka, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Cílem této bakalářské práce je potvrdit a zhodnotit souvislost mezi globalizací a finančními krizemi. V práci je zahrnuta teoretická část, která je věnována pojmům globalizace a finanční krize. Další část je zaměřená na konkrétní finanční krize 90. let 20. století a jejich souvislosti s globalizací. V poslední kapitole je znázorněn vliv globalizace na vznik, šíření a dopady světové finanční krize.
Vedoucí práce: Pavel Neumann
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses