Zhodnocení získávání a výběru zaměstnanců ve společnosti Dermacol, a. s. - Linhartová, Kateřina (2019)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit proces získávání a výběru zaměstnanců ve společnosti Dermacol a. s. Teoretická část popisuje jednotlivé kroky, které zahrnují správnou specifikaci pracovního místa, výběr zdrojů pro získání zaměstnance, metody výběru zaměstnance a adaptaci zaměstnance jako závěrečnou a nedílnou součást tohoto procesu. Praktická část je zaměřena na celý proces získávání nového zaměstnance, jeho výběru a adaptace z pohledu HR oddělení, manažera a nového zaměstnance. K vyhodnocení tohoto procesu je využito kvalitativní i kvantitativní setření, kterého se zúčastnili současní zaměstnanci společnosti Dermacol.