Zhodnocení získávání a výběru zaměstnanců ve společnosti Dermacol, a. s. - Linhartová, Kateřina; Křečková Kroupová, Zuzana, 1972-; Marková, Magda; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit proces získávání a výběru zaměstnanců ve společnosti Dermacol a. s. Teoretická část popisuje jednotlivé kroky, které zahrnují správnou specifikaci pracovního místa, výběr zdrojů pro získání zaměstnance, metody výběru zaměstnance a adaptaci zaměstnance jako závěrečnou a nedílnou součást tohoto procesu. Praktická část je zaměřena na celý proces získávání nového zaměstnance, jeho výběru a adaptace z pohledu HR oddělení, manažera a nového zaměstnance. K vyhodnocení tohoto procesu je využito kvalitativní i kvantitativní setření, kterého se zúčastnili současní zaměstnanci společnosti Dermacol.
Vedoucí práce: Zuzana Křečková Kroupová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses