Propagace informačního systému Bakaláři - Dlouhý, Petr (2019)
Tato práce představuje informační systém Bakaláři, který provozuje firma Bakaláři software s.r.o. a zkoumá jeho marketingovou situaci pomocí analýzy marketingového mixu a analýzy marketingové komunikace. Následně zjišťuje nedostatky v marketingovém mixu a marketingové komunikaci. Dále navrhuje zlepšení informačního systému Bakaláři v podmínkách marketingového mixu a marketingové komunikace. Součástí práce jsou také návrhy na zlepšení od současných uživatelů informačního systému a návrh na expanzi firmy do zahraničí.